#94 – Skadedjur & Separatism

Vi börjar detta avsnitt med en update om Meek Mill och hans obrutna serie av förluster mot livet (mer om dessa i avsnitt #66), som hans nyliga beef med The Game (mer om The Games kuk i avsnitt #70). Vi snackar dejtingprogram och refererar till Jons tidigare karriär som strippa (#36). Sen snackar vi om kändisar som dött unga och om Aaliyah var skelögd eller inte.

Sen tar vi upp att antalet anmälningar om problem med råttor ökar i innerstan. Vi snackar kackerlackor som flyger med vingar och kackerlackor som flyger med flygplan. Dessutom – vems granne fejkar orgasmer?

Sedan blir det diskussion om Black Coffee, en Facebook- och fikagrupp för svarta i Sverige, vars grundare Araia Ghirmai Sebhatu nyligen medverkade i SVT Opinion och jämfördes med KKK. Vi snackar rasism och försöker förklara en del saker. Sist lite musiksnack och nån är rädd för att bli vräkt. Och Veckans Vinnare! Okej de räcker. Lyssna, ladda ner, prenumerera och dela snälla!!! Aiight chill... For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy