#23: Aborträttens upphävning, Drama på Elle-galan, SD:s gryningsräder & attacken på Dave Chappelle med Fanna Ndow Norrby

Enligt en läcka är den amerikanska högsta domstolen påväg att upphäva den konstitutionella rätten till abort, vilket sannolikt leder till att upp till hälften av landets delstater kommer att starkt begränsa eller helt förbjuda möjligheten till abort. Vi pratar om det politiska spelet som lett fram till beslutet och vilka andra konstitutionella rätter som kan stå på tur.


Sen välkomnar vi poddens första gäst någonsin: Raseriets Fanna Ndow Norrby. Vi bryter ner Elle-galans portande av Ebba Bush och att högern skyller allt på Kakan Hermansson. Exempelvis meddelar Jimmie Åkesson att han vägrar delta på Järvaveckan om den programleds av Kakan. Smh. Vi ställer även en keep it real-fråga: kan ett företag verkligen claima vikten av mångfald när arbetsplatsen är kritvit?


Vi tar även upp Dave Chappelle som nyligen attackerades på scen av en man som sedan misshandlades grovt. Hur mycket våld är okej att använda? Och var det detta Jon varnade för efter Will Smiths örfilande av Chris Rock?


Till sist pratar vi sverigedemokraterna som vill kunna genomföra ”gryningsräder” i ”utsatta områden” för att få tag på ”illegala invandrare”. Valår i år, y’all! 

Stötta oss på Patreon för regelbundna bonusavsnitt + mer!

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.