Mår mamma bra? -#57

Blondinbella tog fel på sitt barns födelseår men herregud, vem fan orkar hålla koll på sånt egentligen? Inte män iallafall men som kvinna kan man ju aldrig göra rätt och är du dessutom morsa, ja då är du fritt villebråd. Gör dig redo för stupstocken!


Fayme blev mamma när hon var sjutton och gav sig fan på att vara så perfekt att ingen kunde säga att hon var för ung för att ha barn och brände ut sig på kuppen. Natashja blev mamma först vid 32 och kände aldrig några krav eller granskanden utan kunde landa i att hon vet bäst. Men föreställningar kring moderskap finns och alla påverkas av dessa, oavsett hur självsäker man är. Mammor får ju inte misslyckas. Men vilka barn mår bra med perfekta föräldrar egentligen?


Sen finns det ju andra sidan också, den där barnen kommer i kläm i antingen sina mammors begränsningar eller eventuella frigörelse. Alla mammor är inte barnens bästa mamma. Och i debatten kring mammaskam som är så jävla viktig så glider de in från sidan och ursäktar alla tillkortakommanden med att barnet mår bra bara mamma mår bra.


Det blir ett samtal om föräldraskap, ångest och tillkortakommanden, dåliga morsor, barns behov och om vikten av att ALDRIG stå enade mot barnet.  

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy