LIVE FRA SPOT FESTIVAL feat. ZIKAI & AMRO

Afsnittet er sponsoreret af samarbejdet med Warner Music Denmark og Tuborgfondet.


Serien om repræsentation i den danske mediebranche lander på tredje og sidste afsnit med et brag af et afsnit, optaget live for publikum på Spot Festival 2021.

Vi havde æren af at byde musikerne Zikai og Amro ind til en samtale om vilkårene for up and coming kunstnere som dem selv. Vi kommer bl.a. ind på, hvordan de føler sig repræsenteret i en genrebeskrivelse som “urban”, og hvad man overhovedet skal bruge musikselskaber til i dag.

Zikai og Amro deler desuden også deres visioner for en bedre musikbranche.Zikai er ivoriansk svensk grammis-vindende sangerinde, der i en ung alder allerede har opnået en del. 

Zikai har skrevet sange for den svenske hiphop-elite og har optrådt med blandt andre Silvana Imam, Michael Dida og Cherrie og har også udgivet egen musik siden 2019, hvor hendes debutsingle, Mountain Peak udkom.


Amro er del af den brandvarme eksport fra Nørrebro til dansk hip hop og rap der kom sammen med kunstnere som Sivas, Gilli og MellemfingaMuzik. Efter en kort pause fra musikken er han i dag aktuel igen på musikfronten med sangene Energien og senest Madrid.

Derudover har han sammen med Warner Music Denmark stiftet det uafhængige musikselskab NRBR, der målrettet skal give nye unge artister fra Nørrebro chancen for en karriere på scenen. 


Tag rigtigt godt imod dette afsnit. Vi håber I kan li’ hvad I hører, og vi vil rigtig gerne høre fra jer, om hvad I synes om dette og alle vores afsnit.


Særligt tak til Sandra Hussein og publikummet på Salling Rooftop på Spot Festivalen. I gav god energi!


Tak til alle samarbejdspartnere: Spot Festival, Tuborgfondet og Warner Music Denmark


<3 <3 <3Artworkfoto: Sissel Abel

Jingle: Awinbeh Ayagiba

Klipper: Mie Brandstrup

Og alle vores venner hos The Lake Radio <3


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.