Bonus: Bubblor & sammanhang

Hur påverkas du av ditt sammanhang? Din bubbla? Hur lätt är det att göra vissa förändingar – typ sluta shoppa eller flyga – om ditt sammanhangs ihopbindande klister handlar just om att shoppa eller resa? Och hur är det att flytta från ett tryggt sammanhang till ett helt nytt?


I bonusavsnittet "Bubblor & sammanhang" snackar vi loss om hur vi påverkas, vi lyssnar på kloka Maria Wolrath Söderberg, hyllar Anitha Clemence (som gått ut med att hon vill ha köpstopp – något som förmodligen uppfattas som obekvämt i den bubbla hon rör sig i) och funderar loss kring hur vi fungerar.


I Plan B-podden vill vi utforska hur livet 2.0 kan bli. Det göttiga livet efter omställningen, som håller sig inom planetens gränser och där normer och status bygger på helt andra värden än pengar, flashiga prylar och flotta yrkestitlar. Om vi fabriksåterställer världen och börjar om, vad ska vi då satsa på för att plan B-livet inte bara ska bli hållbart utan till och med bättre än det fossilstinkande plan A-livet?PODDARE Emma Sundh & Maria Soxbo


KONTAKT Mail, Facebook & Instagram.

Get bonus content on Patreon

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.