380: Slik fikser du skatt på aksjer og fond

I denne episoden av #pengepodden vil dere få høre opptak av et webinar vår spareøkonom Bjørn Erik nylig hadde med Joachim Johannessen, advokat i Skattebetalerforeningen. Tema er skattemeldingen for 2021 for aksjer og fond for personlige skattytere. Frist for innlevering er 30. april.


I disse dager mottar de aller fleste skattemeldingen. Mange som har begynt å spare i aksjer og fond lurer på hvordan dette skal håndteres. Mesteparten går heldigvis automatisk, men noe må også føres opp manuelt. Det er også viktig at du kontrollerer opplysningene i skattemeldingen mot årsoppgaven din hos Nordnet.I denne gjennomgangen med Skattebetalerforeningen og Nordnet får du høre om skattereglene for aksjer og fond for de ulike kontotypene. 

 

 

Denne podcasten skal anses som markedsføringsmateriell, og innholdet må ikke oppfattes som en investeringsanbefaling. Podcasten er kun ment til informasjonsformål og generell spareveiledning. Nordnet tar ikke ansvar for eventuelle tap som måtte oppstå ved bruk av informasjonen i denne podcasten. Les mer på Nordnet.no


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.