Tre spennende oljeaksjer i 2023

I del to av vår oljepodcast snakker aksjemegler og programleder Sebastian Baartvedt med E&P-analytiker Tom Erik Kristiansen om tre oljeselskaper med interessante utsikter i året som kommer.


Hør også første del av podcasten med energianalytiker Nadia Martin Wiggen: https://open.spotify.com/episode/76jXByIFtYcaG5FXjnU3dz


Onsdag 18. januar arrangerer vi vår årlige E&P Independents-konferanse i London. Interessert i å delta? Hør med din kontaktperson hos Pareto Securities for mer informasjon og registrering.


Våre aksjeanalytikere dekker de globale energimarkedene, ca. 15 olje- og gasselskaper og en lang rekke oljeserviceselskaper. Les mer om vårt tilbud for aksjehandel og -analyse på våre nettsider.


Disclaimer:


Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.


Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.