Stagflaatio ja asuntosijoittaminen - Tiistaiaudio #192

Mikäli asuntosijoittajana on välillä nostanut katsetta sieltä omasta mikromarkkinasta makrotalouden maailmaan, vastaan on tullut sanoinan inflaatio ja monelle myös stagflaatio.

Flaatio löytyy molemmista sanoista. Stagflaation ensimmäinen osa "stag" tulee sanasta stagnation, joka tarkoittaa pysähtyneisyyttä. Tällä tarkoitetaan taloudellisen kasvun pysähtyneisyyttä.

Kun stagnaatio ja inflaatio yhdistetään yhteen, saadaan stagflation, joka on termi tilanteelle, jossa päällä on taloudellinen pysähtyneisyys ja normaalia korkeammat inflaatiolukemat.

Käyn vähän ensin perusteita ja sitten kannattaa muistaa, että nämä mun jutut ei aina täytä valtavirtaekonomistien ja tutkijoiden määritelmiä, vaan on tarkoitettu jokaiselle pohdittavaksi ja mietittäväksi. Nyt eletään aikoja, jossa oikeiden vastausten esittäminen on vaikeaa tai sattumaa.

Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa vuodelle 2021 päivittyneet nettisivut, uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta sijoitusasunnot.com.

Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.com:lta

Anttoni & Waltteri, Kerkkonen & Hiljanen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #106

Tosi laadukas opas: Sijoitusasunnon valokuvaus ja kuvien editointi nykyaikaisella kännykällä

Pistä muuten Sijoitusasunnot.com YouTube -kanava tilaukseen

UUTTA: Ilmainen verkkokurssi - Asuntosijoittajaksi 10 päivässä

Blogista: Muutama sananen vuokrankorotuksista

Asuntosijoittajan ABC -webinaarisarja Niina Huhtalan kanssa

Webinaarisarjasta on ensimmäinen osa pidetty 7.11.2021 ja 3 osaa on jäljellä, ja ne pidetään klo 10-12 sunnuntaisin 14.11., 21.11. ja 28.11.

Webinaari tallennetaan, jolloin opiskelun voi suorittaa myös itselle paremmin sopivana ajankohtana ja kerrata sisältöä useampaan otteeseen. Käy tutustumassa webinaarien ohjelmaan. Webinaariin voi tulla vielä mukaan kolmen sunnuntain osalta, jolloin voi esittää kysymyksiä ja vaikuttaa sisältöön. Kaikkien webinaarien tallenteet ja niissä esitetyt materiaalit tulevat myöhemmin osallistujien käyttöön.

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -ekirja löytyy nyt ainakin Suomalaisen verkkokaupastaAdlibriksestä ja booky.fi:stä ja kovakantinen kirjan nettisivuilta. Äänikirja on nyt työn alla!

B-Luokan Asuntosijoittaja YouTube -kanavallaan: BRRRR Strategia Case – Lumipalloefekti käytännössä

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti – Taloushaukan kirja-arvio ja alkua luettuna – Ostan Asuntoja Podcast #169

Lue Lavitaebella -blogista kirjan arvostelu

Lue Asuntoasiaa.fi Suvi Schwabin arvio kirjasta