11: Den som blir tagen för given och den som kommer undan – Om att vara professionell vs oprofessionell.

Den här veckans avsnitt handlar om något så spännande som "professionell vs. oprofessionell". Något som säkert det flesta (eller alla?) råkar ut för någon gång. Efter så många år i arbetslivet så förvånas vi fortfarande över hur många som faktiskt beter sig oprofessionellt i olika sammanhand.

Anna berättar om hur hennes vardag som handledare kan se ut - som t.ex. när en anställd skickade ett kuvert med bajs till en kollega. Sofia berättar om sin största livslögn och besvikelse, vi hamnar återigen på det här med självinsikt och Anna berättar om när hon fick sparken från ett uppdrag.

Och när är man faktiskt själv oprofessionell?

Sofia luftar att hon ibland känner att hon blir tagen för given och att många beter sig som skit i hennes bransch. Och det här med att en del alltid kommer undan med att bete sig dåligt eller slarva med sina arbetsuppgifter?

Det här och mycket annat (bland annat en tillbakablick från när Sofia bankade schnitzel i ett garage i Västerby) finns i veckans avsnitt av Omänskligt. Lyssna i itunes, Acast, podcast-appar eller där poddar finns.