Sjögrenmiddag den andra oktober 2021

Det här är inte ett vanligt avsnitt, utan en inbjudan. Vi backar även bandet och ger en inblick i hur grunden till grävgruppens arbete lades redan 1995.

Sökningaran efter Sven kräver mer än bara blod svett och tårar. Det krävs även ekonomiska resurser. Därför bjuder vi på Olösta mord tillsammans med Nya Masters i Lummelunda in till en kväll med helgrillat gotländskt lamm och allt vad det innebär. Under kvällen blir det även föreläsningar om Fallet Sjögren och framtiden. Pengarna vi får in kommer oavkortat att gå till de planerade eftesöksåtgärderna. 


Din biljett köper du på:

Tempo i Stenkyrka

Nya Masters i Lummelunda

Gamla Masters i Visby

Horisontmagasin.se

Biljetterna kommer att kosta  595kr


Billigare taxi: Visby - Lummelunda 2 oktober

Taxi Gotland ger förmånliga priser till alla som har biljett till eventkvällen. 

Här erbjuder de två alternativ till de som behöver körning mellan Visby och Lummelunda

En vanlig bil med 4 4 platser kostar 340 kr

En stor bil med 8 platser kostar 475 kr


Eventet arrangeras av Grävgruppen och inte av Zimway eller podden Olösta Mord.


Vet du något om fallen Sven Sjögren eller Björn Adolfsson som kan bidra till att de hittas? Maila vår grävgrupp på tips.olostamord@gmail.com Det går bra att vara anonym. 


Vill du att Olösta mord ska komma ut varje vecka? Du kan påverka genom att dela podden med alla du känner som kan tänkas vara intresserade och/eller sponsra via Swish. Numret är 070-7715864. Märk Swishen med "Olösta mord.". Olösta mord släpps just nu torsdagar på jämna veckor. Får vi in 1000 kr i donationer sammanlagt släpper vi även ett avsnitt en ojämn torsdag.


Det här är en podd av Dan Hörning.


Följ Dan Hörning här:

Twitter: @danhorning

Instagram: https://www.instagram.com/dan_horning/?hl=en

Facebook: https://www.facebook.com/danhorningofficiell/


Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCV2Qb7SmL9mejE5RCv1chwgSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.