60. Blomstergatan

Dagen innan julafton hittas en kvinna livlös på Blomstergatan i Västerås. Ja, vi är tillbaka i Västerås kommun som även är platsen för brevbombsmordet 1990, mordet på Håkan Holmström 1997, det som kallats för politikermordet 2002, samt det som kallats för Power Meet-mordet 2013. Dessa fall togs upp i avsnitt 3, 59, 12 och 16 av ”Olösta mord”.


Följ Eriks arbete på https://erikhjartberg.se.


Aktuell lista på kalla fall i Västerås: https://erikhjartberg.se/journalistik/kalla-fall-i-vasteras-har-ar-hela-listan/Källförteckning i urval är med i avsnittet efter outro-musiken.

Vill du att Olösta mord ska komma ut varje vecka? Du kan påverka genom att dela podden med alla du känner som kan tänkas vara intresserade och/eller sponsra via Swish. Numret är 070-7715864. Märk Swishen med "Olösta mord.". Olösta mord släpps just nu torsdagar på jämna veckor. Får vi in 1000 kr i donationer sammanlagt släpper vi även ett avsnitt en ojämn torsdag.Det här är en podd av Dan Hörning.


Följ Dan Hörning här:


Twitter: @danhorning


Instagram: https://www.instagram.com/dan_horning/?hl=en


Facebook: https://www.facebook.com/danhorningofficiell/outube: https://www.youtube.com/channel/UCV2Qb7SmL9mejE5RCv1chwg

Stöd oss med 20 kronor + moms i månaden och i gengäld slipper du all reklam i podden. Lyssna helt reklamfritt direkt! https://plus.acast.com/s/olostamord.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.