153. Peggy Knobloch del 2

I maj 2001 försvinner 9-åriga Peggy Knobloch spårlöst från Lichtenberg. En enorm sökinsats inleds. Sökandet utökas även till andra europeiska länder och pågår under flera veckor. Grannen Ulvi Kulaç grips och han döms till livstids fängelse för mord. Men det hela blev en rättsprocess utan en kropp. Det finns fortfarande inte ett spår efter Peggy. För rättsväsendets del anses ärendet vara avslutat. Men det finns många därute som fortfarande kämpar och tror på Ulvis oskuld. Mer än tjugo år senare är fallet med den lilla flickan fortfarande olöst.


Manus av Camilla Söderlund. Klippning David Oscarsson.


Vill du att Olösta mord ska fortsätta att komma ut varje vecka? Du kan påverka genom att dela podden med alla du känner som kan tänkas vara intresserade och/eller sponsra via Patreon; https://www.patreon.com/olostamord Välj valfri summa du vill sponsra med per avsnitt på Patreon.


Har du teorier om vad som hänt i fallen som vi tagit upp i podden? Skicka dem till: zimwaypodcast@gmail.com så kommer vi ta upp dem i kommande avsnitt. 


Vill du höra ett specifikt fall i podden? Önska dina fall i det här formuläret: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDlQxf9SgZyeGS-qFPaB4BP-L59lQhs7BbZACfwk7xSs-AFw/viewform?fbclid=IwAR0astYAY_SJLcst89FwKaPIeHHV9zlfAxEz6Cmrh37bbMwvMHGc8z5cwg4


Det här är en podd av Dan Hörning och David Oscarsson.


Följ Dan Hörning här:

Twitter: @danhorning

Instagram: https://www.instagram.com/dan_horning/?hl=en

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCV2Qb7SmL9mejE5RCv1chwg

Mail: zimwaypodcast@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Olostamord/


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.