147. Mörtnäsmorden del 4

Fritiof, Hilma och Anna har hittats mördade i sitt hem, Östergården i Stockholms skärgård. Byborna i Mörtnäs är skakade och förfärade över det inträffade. Polisen arbetar hårt för att föra utredningen framåt. De förhör grannar, vänner och bekanta. Polisen gräver djupare i Fritiofs banktransaktioner och blir mycket konfunderade när de går igenom dokumenten. Polisen upptäcker att Fritiof har gjort mängder av små regelbundna uttag de senaste tio åren. Uttag som både förbryllar och väcker frågor. Flera intressanta tips inkommer. Men kommer tipsen leda till ett gripande?


Manus av Camilla Söderlund.


Vill du att Olösta mord ska fortsätta att komma ut varje vecka? Du kan påverka genom att dela podden med alla du känner som kan tänkas vara intresserade och/eller sponsra via Patreon; https://www.patreon.com/olostamord Välj valfri summa du vill sponsra med per avsnitt på Patreon.


Har du teorier om vad som hänt i fallen som vi tagit upp i podden? Skicka dem till: zimwaypodcast@gmail.com så kommer vi ta upp dem i kommande avsnitt. 


Vill du höra ett specifikt fall i podden? Önska dina fall i det här formuläret: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDlQxf9SgZyeGS-qFPaB4BP-L59lQhs7BbZACfwk7xSs-AFw/viewform?fbclid=IwAR0astYAY_SJLcst89FwKaPIeHHV9zlfAxEz6Cmrh37bbMwvMHGc8z5cwg4


Det här är en podd av Dan Hörning och David Oscarsson.


Följ Dan Hörning här:

Twitter: @danhorning

Instagram: https://www.instagram.com/dan_horning/?hl=en

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCV2Qb7SmL9mejE5RCv1chwg

Mail: zimwaypodcast@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Olostamord/


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.