146. Mörtnäsmorden del 3

Tre personer har hittats mördade i den lilla byn Mörtnäs i Stockholms skärgård. Landsfiskal Jonsson har begärt förstärkning efter sin upptäckt på Östergården. Snart kommer kriminalpolisen från Stockholm till brottsplatsen och en mordutredning tar fart. Polisen gör flera intressanta fynd på Östergården. De upptäcker en låst dörr på övervåningen, men de hittar ingen nyckel. Vad är det Fritiof vill skydda därinne? Och vad är det för chockerande upptäckt polisen gör när de går igenom Fritiofs bankdokument?


Manus av Camilla Söderlund.


Vill du att Olösta mord ska fortsätta att komma ut varje vecka? Du kan påverka genom att dela podden med alla du känner som kan tänkas vara intresserade och/eller sponsra via Patreon; https://www.patreon.com/olostamord Välj valfri summa du vill sponsra med per avsnitt på Patreon.


Har du teorier om vad som hänt i fallen som vi tagit upp i podden? Skicka dem till: zimwaypodcast@gmail.com så kommer vi ta upp dem i kommande avsnitt. 


Vill du höra ett specifikt fall i podden? Önska dina fall i det här formuläret: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDlQxf9SgZyeGS-qFPaB4BP-L59lQhs7BbZACfwk7xSs-AFw/viewform?fbclid=IwAR0astYAY_SJLcst89FwKaPIeHHV9zlfAxEz6Cmrh37bbMwvMHGc8z5cwg4


Det här är en podd av Dan Hörning och David Oscarsson.


Följ Dan Hörning här:

Twitter: @danhorning

Instagram: https://www.instagram.com/dan_horning/?hl=en

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCV2Qb7SmL9mejE5RCv1chwg

Mail: zimwaypodcast@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Olostamord/


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.