89 - Bloggbevakning

I veckans avsnitt möter jag Camilla Gervide som driver en av Sveriges största bloggar, den omtvistade Bloggbevakning. Vårt samtal handlar om hur hon och hennes blogg förändrats under de två åren som gått sedan hon gästade sist, vilket ansvar hon behöver ta i det hon skriver och om hon egentligen står på influencers sida eller ej?


Hon berättar om sin ambition att hjälpa unga att inte gå på allt de ser i sociala medier - en fråga som ligger henne varmt om hjärtat och om den mobbing som dagligen pågår. Jag frågar hur hon ser på det faktum att hennes kommentarsfält ibland bidrar till mobbing och nähat.


Vi berör vad hon jobbar med med än bloggen och vilka influencers hon tycker är förebilder att inspireras av. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat. Lyssna där poddar finns!


Någon frågade på DM varför jag väljer att ha med Camilla då personen menade att hennes inlägg leder till mycket näthat. Varför skulle jag inte bjuda in henne? Hon har en av Sveriges absolut största bloggar och har en effekt på mycket. Är nyfiken på hur hon resonerar i vissa frågor - som t.ex hennes omtvistade kommentarsfält. Tycker det är bättre att bjuda in till samtal och fråga än att låta bli.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.