100 - Det HUNDRADE avsnittet!

Veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat är det HUNDRADE avsnittet!!!!! Men dra mig baklänges på en liten stol det hade jag aldrig trott när Ofiltrerat föddes i ett grått mötesrum på Metro 2015. Fasen så roligt det har varit och är, och vad stolt jag är! Vi körde ju första 16 avsnittet från hösten till våren 2015-2016, sedan lade jag ner och tog upp den på nytt när Edith var ett halvår gammal, våren 2018. Sedan dess har det alltså blivit åttio avsnitt till och idag släpps det hundrade. TACK till alla som lyssnar och alla som gästar. Det är en oerhörd lyx att varje vecka få sätta sig och grotta ner sig en person. Det är verkligen en av mina roligaste arbetsuppgifter. Tack!!


För att fira det hundrade avsnittet så satte vi mig i intervjustolen och min projektledare Elin styrde samtalet. Jag fick blicka tillbaka och berätta om några intervjuer som fastat lite extra – som när Bianca Ingrosso valde att för första gången öppet berätta om sina ätstörningar, som när Elaine Eksvärd berättade om sin uppväxt med sexuella övergrepp, som intervjun med Emelie Hollsten och med Oscar Zia.


I år är det 10 år sedan mitt varumärke ”PT-Fia” föddes så jag berättar om några händelser som jag aldrig berättat om tidigare. Som när jag tackade nej till att bli chefredaktör och ansiktet utåt för Womens Health som skulle lanseras i Sverige, om när jag fick två flygbiljetter till Cannes på mailen och plötsligt satt mitt emot Azerbadjans idrottsminister som trodde att jag var en högt uppsatt journalist i Sverige, som när min blogg hade tappat hälften av sin trafik utan att någon informerat mig och att jag sökte jobbet som Isabella Löwengrips assistent och fick komma på intervju bland 800 sökande. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat.


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.