#36 - Coolaste jobbet fuck*ng ever!!! (Original)

Det är inte ofta jag känner genuin avundsjuka på en arbetsplats, att känna - varför får inte jag jobba här?! Men det gjorde jag i studion tillsammans med Lisa Lindström, Global Innovation Leader på EY och även grundare av innovations/ designbyrån EY Doberman. Stora ord men kändes faktiskt personligt berikande och stort att få prata om Kreativitet/ Hinder för innovation/ Team design med just henne. Allt magiskt marinerat i lekfullhet och skärpa på samma gång vilket gjorde att jag kom på mig själv att sitta med ett otroligt fånigt leende under hela klippningsarbetet.

Och, så får ni höra en total kortslutning från min sida som låter fake men är 110% på riktig där jag börjar med att varna henne om att jag kan tappa tråden pga mycket brus i huvudet…och sedan…tappar tråden. Som tur är var just Lisa gästen som var proffsig nog att fatta läget och hjälpa istället för stjälpa. Enjoy! :)

Med #nytttänk vill jag med mycket hjärta och hjärna påverka organisationer till ett bättre ledarskap via 10st avsnitt/ säsong. Stort tack Mindset/ Promote/ Induction för att ni får detta samtal att hända...

//Per Falk


https://doberman.co/


http://www.linkedin.com/company/nytttank

per@nytttank.se

www.mindset.se

https://promoteint.com/sv/

https://inductionint.se/


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.