#56: Rune Bjerke: Derfor bør du begynne med «gi-slipp-ledelse»

Er du klar for litt dårligere saksdokumentasjon og litt flere hastevedtak? Ifølge toppsjefen i DNB er «gi-slipp-ledelse» nødvendig for å få ting til å skje raskt nok.


— Det er utrolig viktig at et styre eller konsernledelsen ikke fungerer som en brems. Derfor har vi begynt å prate mer om «gi-slipp-ledelse», forteller konserndirektør i DNB, Rune Bjerke.


Rune Bjerke er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo og har en Master of Public Administration fra Harvard University. Han var tidligere konsernsjef i Hafslund ASA og blant annet administrerende direktør i Scancem International. Han har hatt en rekke styreverv i større selskaper, blant annet Renewable Energy Corporation, Storebrand, Statoil og Finansnæringens Hovedorganisasjon. Siden 2007 har han vært konserndirektør i DNB.


I episode #56 av podkastserien ‘De som bygger det nye Norge’møter du konserndirektør i DNB, Rune Bjerke. Sammen med Silvija Seres snakker de om unge ledere, Fintech, Vippsprosjektet og inspirasjon av Kinesiske motsvar til Silicon Valley. Du kan også høre mer om «gi-slipp-ledelse» og hvordan man kan effektivisere prosjekter med «vippsmetodikken».


Her finner du de fem mest populære podkastepisodene fra 'De som bygger det nye Norge'


Følg oss på:

Facebook, Instagram, Twitter , LinkedIn og obforum.no


For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy