LIVE-podkast: #59: Geir Førre: Hvordan ble han en «supergründer»?

Geir Førre har knekt gründerkoden. Tre ganger har han skapt selskaper han har solgt for milliarder av kroner. Hvordan fikk han det til? Og hva kan du lære av han?


— Det var etter jeg solgte det første selskapet at jeg skjønte at jeg var blitt en entreprenør. Etter en liten stund fikk jeg ekstremt lyst til å bruke det jeg hadde lært og starte et nytt selskap — også for å bevise at Chipcon ikke bare var flaks, fortelle Førre.


Geir Førre er mannen som i 1996 startet teknologiselskapet Chipcon. Ti år senere solgte han selskapet for et milliardbeløp til amerikanske eiere. Året etter etablerte han selskapet Energy Micro, som i 2013 ble hans andre milliardsalg til USA. Tre år etter gjør han det igjen. Denne gangen med selskapet Prox Dynamics som aksjonær og styreleder.


I episode #59 av podkastserien ‘De som bygger det nye Norge’ snakker «supergründeren» og teknologiinvestor, Geir Førre om hvordan han har klart å skape tre teknologi-suksesser. Han snakker også om hvordan han har klart å internasjonalisere og hva som har vært fellestrekkene i de ulike prosessene.


Her finner du de fem mest populære podkastepisodene fra 'De som bygger det nye Norge'


Følg oss på:

Facebook, Instagram, Twitter , LinkedIn og obforum.no


Dagens podkastepisode er spilt inn live med 200 deltakere under DigitalBar på Mesh 9. januar.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy