#67: Fredrik Gulowsen: Hvordan ser morgendagens velferdssamfunn ut?

Hvordan vil vi organisere velferdssamfunnet i fremtiden? Og er det mulig å samle norske velferdsverdier i en digital verden? I dagens episode møter du gründer av Nyby, Fredrik Gulowsen.


— Vi har nå økt behov for omsorg som er knyttet til eldrebølgen. Samtidig har vi flere og flere som faller utenfor samfunnet — det gjør at vi får en velferdsmodell i ubalanse, forteller Gulowsen.


Fredrik Gulowsen er seriegründer med erfaring fra oppstartsselskaper som Utdanningshjelpen, Evacuaid, Filmgrail, Northern Playground og Zwipe.


Hans nyeste selskap er Nyby — et digitalt verktøy som kobler ressurser og behov i samfunnet vårt. Han har studert statsvitenskap på Bilndern og har en master fra BI.


I episode #67 av podkastserien ‘De som bygger det nye Norge’ møter du gründer av Nyby, Fredrik Gulowsen. Sammen med Silvija Seres snakker de om fremtidens velferdssamfunn og hvordan man kan koble behov på tvers av siloer og sektorer. Du kan også høre hans beste tips til gründere som skal jobbe mot det offentlige.


10. april arrangerer vi konferansen, 'Leadership in changing times'. Som podkastlytter får du 1000,- rabatt. Sjekk det ut her: https://reg.obforum.no/pod/Følg oss på:

Facebook, Instagram, Twitter , LinkedIn og obforum.no

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy