Att skriva en offert / Blir det en säsong 2?

Responsen från lyssnarna efter första säsongen av Nästa steg var otroligt fin men podden blev kanske inte riktigt en superhit och i sponsorkontraktet med Almi fanns ingen klausul om automatiskt förnyelse. Dessutom var samarbetet med Almi ärligt talat ganska struligt i perioder och det tog då mycket energi. Men efter sin inledande frustration har Per Grankvist har insett att det nog var hans fel eftersom offerten han skrev var otydlig och tvetydig. - och tyvärr är det inte första gången det händer när Per skrivit offerter. Så om det överhuvudtaget ska bli en andra säsong så måste Per snabbt bli mycket bättre på att skriva offerter. Kan Payman Hazheer på WorkShop och Jenny Treffner på Billogram lära honom knepen som gjort att de lyckats med sitt sälj?


Följ med när Per får lära sig vikten av tydlighet, varför det är så att göra misstaget att tror att man ska framstå som professionell och varför kunden borde veta exakt vad som står i offerten, innan de ens sett den. Och hör vad Almi tycker om det nya förslaget.


Nästa steg är en podd från Vad Vi Vet. På https://instagram.com/vvv.foretag delar vi med oss av råd och tips kring företagande. Du hittar oss även på LinkedIn - sök bara efter "Vad Vi Vet"!

Programledare: Per Grankvist. Producent och klippning Jens Back.


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.