Musse & Heliums Podd

by Camilla Brinck // Musse & Helium

** OBS! **


Hej alla underbara Musse & Helium-fans!

Podden är för närvarande inte aktiv vilket innebär att era frågor inte kan besvaras. Det går fortfarande utmärkt att lyssna på alla avsnitt nedan.

Vi hoppas att den kommer igång igen längre fram men till dess får ni gärna hänga med på bokäventyret via de fysiska böckerna och via ljudböckerna.

Mer information finns på: musseochhelium.se


Magiska hälsningar

Team Musse & Helium


-------------------------------

Detta är en podd för barn, dig som har barn eller fortfarande känner dig som ett =) Den bygger på frågor som barn och vuxna skickar in (i ljudformat) och som Musse & Helium sedan svarar på. Deras måtto är att det inte finns några dumma frågor. Podden är fylld av mycket humor och kunskap för hela familjen eller förskolan för den delen.


Om du eller ditt barn vill skicka in en fråga till Musse & Helium så gör du såhär:


  1. På alla mobiler finns det en inspelnings-app där du enkelt kan spela in ett ljudmeddelande. På iPhone heter appen "Röstmemon" och på Android heter den "Rösteinspelning".
  2. Innan du ställer din fråga så önskar vi (så gott som det går med yngre barn) att man börjar med att säga till namn, ålder och sedan frågan. Tex: Hej jag heter Lisa och är 6 år, jag undrar ... och så kommer frågan.
  3. När ni spelat in en hälsning så skickar ni den till info@musseochhelium.se
  4. Bli inte ledsen om din fråga inte dyker upp i nästa program. Musse & Helium svarar så snabbt det bara går på frågorna som kommer in.


Tack för att du lyssnar på Musse & Helium och maila oss gärna om tips och saker ni önskar att vi tar upp i podden info@musseochhelium.se

Följ oss gärna på Instagram och Facebook så ser du vad vi har för busiga upptåg på gång. Där heter vi musseochhelium


www.musseochhelium.se


Puss & Fis

Team Musse & Helium


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  • Kids & Family
  • Education