Färgglada underkläder och overload av tygkassar

I veckans avsnitt fortsätter Anna och Emelie med sina funderingar kring att shoppa underkläder, och även badkläder, secondhand. Dessutom menar Anna att en ny form av sexighet vuxit fram och att Kate Moss nakenklänning har gjort comeback. Emelie berättar om ett kommande event hon ska på i Jönköping på Asecs, en helg i hållbarhetens tecken, och att hon även blivit inspirerad till att sy en alldeles egen boiler suit. Och vad ska Anna egentligen göra i helgen i ett försök att gå mot ett mer självförsörjande hushåll?


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!


Emelies DIY-guide i hur du gör en egen denim boiler suit:

https://www.youtube.com/watch?v=YH7-aA0ZJE8&t=38s


Asecs - en helg i hållbarhetens tecken:

https://asecs.se/remake/


Green Little Heart:

https://greenlittleheart.com/


Johanna Leymann:

https://johannaleymann.se/secondhand/


Kom ihåg att följa #secondhandutmaningen23 och Secondhand Mission på Instagram och få chansen att vinna en all-inclusive lyxig secondhandweekend tillsammans med oss i Stockholm.


Besök vår hemsida www.modetipset.se – en plattform och samlingssida för Modetipset Secondhands community! Här finner du allt från podcastavsnitt till sömnad, re-makes, lagningar och andra tips och trix! Har du frågor och funderingar eller något speciellt ämne du vill att vi tar upp i podden? Fyll i kontaktformuläret på www.modetipset.se


Instagram @modetipset.se

Anna Blom @msannablom

Emelie Norberg @emeliienorberg
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.