Skådespelerskan Alicia Agnesson - En röda mattanklänning för 300 kronor?!

Hur fixar du en röda mattan-look utan att göra ett stort hål i plånboken? Fråga den svenska skådespelerskan Alicia Agnesson - hon älskar secondhand och vintage och har inte köpt ett nyproducerat plagg på flera år. Vi pratar om galaklänningen gjord av gamla cykelslangar, stil och vinterkappor. Kärleken till secondhand har funnits där länge. Allt började med att Alicia helt enkelt älskade utbudet i vintagebutiker mer än vad hon hittade i vanliga butiker. Som skådespelerska med världen som spelfält reser hon mycket och har fått se modebranschens baksida.

”Jag fick se så många platser på jorden där det fanns så mycket landfills (deponi reds. anm) och städer som var förstörda av den här massproduktionen och industrierna som för detta med sig till så många städer. Och därifrån växte passionen för secondhand och vintage, säger Alicia Agnesson. 

Hör Alicia berätta om vilka plagg hon satsar på i höst (du vill ha dem!).

 

Veckans Stilsmarta: @yelloish

Snygga digitala kreatören Sandra inspirerar oss med sin färgstarkt sportiga stil med nittiotalskänsla. Det känns modernt, vuxet men ändå lekfullt när Sandra matchar en vit lång denimkjol med slits med en mjukt stickad knallgul tröja och pastellringar med åttiotalskänsla. Sandra, vi älskar din stil i en mix av sportigt, futuristiskt och trendigt. Du får oss att vilja bygga holografiska naglar och våga experimentera med knalliga färger.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.