11. Favoriterna från mobilitetsmässan MOVE 2021

Våra programledare Anna och Patrik har varit i London och besökt en av de viktigaste mobilitetseventen under året - Mobilitetsmässan MOVE 2021 Mobility Re-Imagined, en gigantisk mässa med åtta scener och över 400 talare.

 

Detta avsnitt är en recap från mässan där vi har listat våra topp tre från mässan för att sedan avsluta med den absoluta gemensamma favoriten. Det blir allt från hejarop till tårar i studion när vi pratar om bredden i ämnet vi älskar - Mobilitet.

 

Vi ger exempel på lyckade satsningar runt om i världen där städer som Antwerpen, Heidelberg och Helsingfors visar på positiva effekter där den gemensamma nämnaren är att göra kraftiga satsningar här och nu. Mycket snack men framförallt mycket verkstad.

 

Vi lyfter också hållbarhet där Polestar går i framkant med sina klimatmål, Tier Mobility använder ny teknik för att förbättra användarvänligheten och WeShare ser autonoma fordon som en viktig del i framtidens bildelning.

 

Sist men inte minst blir det tårar i studion när vi lyfter den viktigaste frågan av dom alla. Mobilitet för alla! Ett uttryck som branschen slänger sig med men som vi har en lång väg för att faktiskt uppnå.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.