75. Patrik Lexell - Guidad meditation, balansera alla 7 chakran

I en tid av krig så bjuder podcasten på en guidad meditation på svenska, alla chakran av mig Patrik Lexell som är mental tränare och grundare till ett medvetet sinne. Jag har i tidigare avsnitt gått igenom varje chakra i sina egna avsnitt och i detta podcastavsnitt ska vi gå igenom alla på en och samma gång.


Här börjar vi från rotchakrat till kronchakrat och min förhoppning med denna guidade meditation är att du ska få en helhetsbalans och läkande av alla dina energier inom dig, där du kommer i kontakt med både dig själv och världen utanför. Det finns sju grundchakran som alla uppfyller egna viktiga funktioner för din inre energi och balans, här går vi igenom alla sju chakran.


Rotchakrat, navelchakrat, solarplexuschakrat, hjärtchakrat, halschakrat, tredje ögat och kronchakrat.


Jag hoppas att du ska gilla denna meditation och du får mer än gärna återkoppla kring avsnittet så jag vet dina tankar och kan fortsätta utifrån dig som lyssnar, och det du önskar eller tänker.


Om du gillade avsnittet eller podden i sig så får du mer än gärna följa, gilla eller dela podden vidare för att också hjälpa mig att få spridning till andra.


Stort tack och god lyssning alla medvetna själar!


 


För kontakt med Patrik Lexell och ett medvetet sinne:


https://www.ettmedvetetsinne.se/podcast/


https://www.instagram.com/ettmedvetetsinne/