66. Patrik Lexell - Guidad meditation, halschakrat

Podden bjuder på guidad meditation på svenska i podcasten ett medvetet sinne. En guidad meditation för ökad kontakt med sanningen, det äkta och kommunikationen.


Halschakrat är det femte chakrat räknat nedifrån och är placerat i halsen, chakrat är kopplat till elementet ljud, hörselsinnet och färgen blå. Halschakrat står för sanning och kommunikation där vi vid ett obalanserat chakra har lättare tillgång till sämre egenskaper och negativa känslor som uppgivenhet, falskhet och lögner.


Min förhoppning med denna meditation är att du ska få större tillgång till att känna anledning, se sanningen, och få ärlighet där ditt sätt att uttrycka dig och kommunicera blir bättre som en bonus.


Jag som spelar in denna meditation heter Patrik Lexell, är mental tränare och coach som utforskat det medvetna och utövat mindfulness i över 10 år.


För dig som är ny här i podcasten, varmt välkommen att följa podden och dela gärna vidare för att också bidra med att göra podden synlig för andra.


För dig som kör bil eller gör något annat som kräver din uppmärksamhet, vänta och lyssna istället när du har tid att koppla av fullständigt.


 


Vill du veta med om Patrik och ett medvetet sinne? Hör av dig och lämna gärna recension på Itunes:


https://www.ettmedvetetsinne.se/podcast/


https://www.instagram.com/ettmedvetetsinne/


Ett medvetet sinne i Apple Podcasts


 


God lyssning, medvetna själ!