76. Stephanie Pizzignacco - Vinnare av elitstyrkans hemligheter och livet som brandman, del 1

Stephanie Pizzignacco är tidigare elitgymnast, vinnare av elitstyrkans hemligheter och arbetar idag som brandman. I dagens podcast med ett medvetet sinne så kommer vi att se över hur livet som elitgymnast är, hur det är att leva med anorexia och hur det är att leva som brandman.


Vi går in på graviditet, självmordstankar, vikten att våga prata om sina problem, att våga visa sig sårbar och bemöta frågan ”hur mår du?” på ett djupare plan.


Hur är det att arbeta som brandman i en mansdominerad bransch, vad är det värsta och vad är det bästa? Vi har alla svagheter och styrkor och det här är ett öppet och fint podcastsamtal där du som lyssnar säkert kan känna igen dig i många delar kring det vi pratar om.


I podcastavsnitt och del 2 så kommer vi sedan att se över mer kring elitstyrkans hemligheter, hur det är att släppa på kontrollbehovet och hur man hanterar och bemöter sina svåraste utmaningar och rädslor i livet.


Då ser vi även över rädslan att misslyckas, hur man får ett ökat självförtroende och en stärkt självkänsla. Vad är skillnaden på person och prestation och hur kan man leva livet fullt ut?


För dig som är ny här i kanalen så får du mer än gärna hjälpa mig att synliggöra podden för andra, genom att följa, gilla och dela den vidare.


 


Stort tack och god lyssning alla medvetna själar!


 


För kontakt med Stephanie Pizzignacco:


https://www.instagram.com/stephaniepizzignacco/


 


För kontakt med ett medvetet sinne och Patrik Lexell


https://www.ettmedvetetsinne.se/podcast/


https://www.instagram.com/ettmedvetetsinne/