77. Stephanie Pizzignacco - Vinnare av elitstyrkans hemligheter och livet som brandman, del 2

Vinnaren av elitstyrkans hemligheter, Stephanie Pizzignacco gästar podcasten och berättar om känslan att inte ha kontroll, hur vi kan bemöta våra största utmaningar och rädslor i livet samt vikten av ett bra självförtroende och en god självkänsla.


Stephanie har svårt för kyla och utsattes för extrema påfrestningar både psykiskt och fysiskt under sin tid där hon vann elitstyrkans hemligheter. Vid sin sida i det kalla vattnet så hade hon Ingeborg och hon berättar om sin tacksamhet för den hjälp som fanns där.


I det här podcastavsnittet berättar hon om rädslan att misslyckas, vad mental styrka är och hur man kan leva fullt ut genom att utgå från sitt eget liv, sätta sina egna mål och jobba på sin attityd. Hon lyfter även skillnaden på person och prestation där den personliga utvecklingen spelar in.


Det är ett inspirerande, motiverande och tankeväckande podcastavsnitt och jag vill tacka Stephanie för allt hon delat i dessa två avsnitt, och även tacka dig som följer podden.


För dig som är ny här så får du mer än gärna följa, gilla och dela podden vidare till andra för att hjälpa mig att göra den synlig för andra. Återkoppla gärna om dina tankar till mig eller Stephanie.


 


Stort tack och god lyssning alla medvetna själar!


 


För kontakt med Stephanie Pizzignacco:


https://www.instagram.com/stephaniepizzignacco/


 


För kontakt med Patrik Lexell och ett medvetet sinne:


https://www.ettmedvetetsinne.se/podcast/


https://www.instagram.com/ettmedvetetsinne/