69. Patrik Lexell - Guidad meditation, det tredje ögat

Guidad meditation på svenska i podcasten för fred och lycka, i samband med krig och orostankar. Tredje ögat är kopplat till det sjätte sinnet där vi hittar vår vision, intuition och insikter.


Det tredje ögat är placerat i mitten av pannan, mellan dina ögonbryn, det är kopplat till elementet ljus och färgen indigo. Med ett obalanserat tredje öga chakra så har vi när tillhands för låsta tankar, krig, vrede och ilska. För att balansera detta så hjälper det att vara ute i solen, meditera, dricka vatten och vara i stillhet för en total observation inom sig själv.


Min förhoppning med denna meditation är att du ska komma i kontakt med din vision, intuition och insikt om en framtid av fred och lycka. Jag hoppas att du som lyssnar ska få en stunds uppvaknande genom en självobservation i stillhet och harmoni.


Jag som spelar in denna meditation heter Patrik Lexell, är mental tränare och coach som utforskat det medvetna och utövat mindfulness i över 10 år.


För dig som är ny här i podcasten så får du mer än gärna följa och dela podden vidare för att också bidra med att göra podden synlig för andra.


För dig som kör bil eller gör något annat som kräver din uppmärksamhet, vänta och lyssna istället när du har tid att koppla av fullständigt.


 


Vill du veta med om Patrik och ett medvetet sinne?


https://www.ettmedvetetsinne.se/podcast/


https://www.instagram.com/ettmedvetetsinne/


 


God lyssning, medvetna själ!