67. Henrik Fexeus - Manipulera ditt kroppsspråk och läs andras tankar, del 1

Podcastgästen Henrik Fexeus går igenom mänskligt beteende, kommunikation och kroppsspråk. Bli medveten och manipulera dig till bättre relationer och ett ökat välmående.


Henrik Fexeus är en jordnära, ödmjuk och varm människa som är en av världens ledande experter på kroppsspråk och kommunikation. Han är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare och även känd som mentalisten och tankeläsaren som kan manipulera och läsa andra människors tankar. Med 3 utsålda shower är nu den fjärde på gång, ”Är Henrik Fexeus att lita på?”. Han är författare och har sålt böcker i över 1,5 miljon exemplar och idag är Henrik högaktuell med deckartrilogin BOX tillsammans med Camilla Läckberg.


I det här podcastavsnittet kommer vi lära oss och bli på att förstå, träna upp och använda vårat kroppsspråk på ett sätt som ger oss fördelar i livet och ett ökat välmående i brett. Vi kommer också att prata om hur man bygger förtroende, hur man kan få fram sitt budskap och hur man läser av andra.


Vi ser över mobbing, utanförskap och en av Henrik Fexeus största rädslor där Henrik inspirerar och ger mod att våga utmana sig själv. I podcastavsnitt och del 2 kommer vi att se över mer kring dejting och att övervinner sina rädslor, hur man vågar ta kontakt och skapar nya relationer.


Vi kommer också träna upp och utmana den sociala kompetensen där Henrik Fexeus fortsätter att belysa oss om viktig kunskap i kommunikation för att få igenom sin vilja och få ett ökat välmående genom att förändra sitt kroppsspråk.


För dig som är ny här i podcasten så får du mer än gärna följa och gilla podden, du får även mer än gärna lämna en recension på Itunes för att bidra med att göra podden synlig för andra.


Stort tack och god lyssning medvetna själ!


 


För kontakt med Henrik Fexeus:


https://henrikfexeus.se/


https://www.instagram.com/henrikfexeus/


 


För kontakt med Patrik Lexell och ett medvetet sinne:


https://www.ettmedvetetsinne.se/podcast/


https://www.instagram.com/ettmedvetetsinne/