78. Doctor Diamantis - En existentiell självläkande upptäcktsresa, del 1

Ett öppet podcastsamtal där vi pratar om medvetenhet, identitet, lycka och att gå sin egen väg i livet. Doctor Diamantis gästar ett medvetet sinne och tar med oss på en existentiell upptäcktsresa där vi i avsnitt ett går igenom hur man identifierar sig själv med utbildning, social status och tron om vem man är, till att avidentifiera sig och titta in mot själen för att leva inifrån och ut.


Jag är varken min kropp eller mitt sinne, jag finns och jag existerar. Det kan låta så enkelt för att det är så enkelt, men hur kan vi leva ett mer medvetet liv och göra medvetna handlingar i observation till allt som vi identifierar oss med? Hur kan vi ta oss ifrån de undermedvetna beteendemönstren som finns inom oss och bli pånyttfödda och hur kan vi leva i acceptans över allt som sker oss?


I två avsnitt kommer vi se över denna resa och jag är evigt tacksam för att Diamantis gästas och att du som lyssnar är med på denna resa. För dig som är ny så får du mer än gärna följa, gilla och dela avsnittet vidare samt återkoppla kring samtalet till någon utav mig och Dr. Diamantis.


Jag önskar dig en god lyssning, medvetna själ.


 


För kontakt med Doctor Diamantis Koukouvinos


https://www.doctordiamantis.com/


https://www.instagram.com/doctordiamantis/


 


För kontakt med Patrik Lexell och ett medvetet sinne:


https://www.ettmedvetetsinne.se/podcast/


https://www.instagram.com/ettmedvetetsinne/