Episode 293 - Nerdegaver, idrettsstjerner og Stories

Vi spør oss selv om Google Home virkelig bør være årets julegave. Norske idrettsstjerner merker dårlig reklame på Instagram og Facebook varsler økt satsing på Stories.


Podkast-anbefalinger og Netflix-kino

MediaPuls anbefaler Kara Swisher sin samtale med sjefen for The New York Times, A.G Sulzberger og Tim Ferris sitt intervju med markedsføringsguru Seth Godin. 

Netflix går til lerretet før "strømme-skjermen" for å vinne priser.


Årets julegave

Årets store julegavehit skal være smarthøyttalere. Spesielt Google Home som for kort tid siden kom til Norge. Og på norsk. Men er de gode nok og enkle nok for Kari og Ola Nordmann? Er det for tidlig at smarthøyttaleren blir årets julegave i 2018? MediaPuls diskuterer julens teknologi-gaver. 


Redaksjonell kobling?

Hørte du på episode 291 av MediaPuls i uke 44, fikk du først reklame for Aftenposten sin nye podkast, Forklart. Reklamen ble fulgt opp av rosende omtale for den samme podkasten, etterfulgt av ny reklame for Forklart. 


Sosiale medier siden sist:


  • Facebook satser mer på Stories (og mindre på feeden)
  • Nesten ingen av våre norske vinteridrettsstjerner merker reklame riktig på Instagram
  • Har russiske hackere stjålet private meldinger fra Facebook-kontoer?
  • Snapchat vet om du har løyet på alderen
  • …. og lansererSnapchat-filter for desktop


Takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt stor pris på om du vil abonnere og rate oss på Apple Podcaster. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.


Bilde: Ben Kolde via Unsplash


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.