Episode 213 - Julespesial med Ingeborg Heldal

Ingeborg Heldal ble rikskjendis da hun møtte daværende president i USA, Bill Clinton, i Oslo i 1999. I dag er hun redaktør i KK og gjest hos MediaPuls.


Ingeborg Heldal har lang fartstid fra mediebransjen. Etter oppstyret rundt Bill Clinton ble hun programleder på NRK og i 2001 var hun programleder for Melodi Grand Prix. Hun studerte i 2002 på Norsk journalisthøyskole i 2004 og jobbet flere år som skribent for KK. Fra 2007 til 2012 var hun sjefredaktør i Cosmopolitan og fra 2012 til 2013 var hun journalist, filmanmelder og programleder i Viasat Film.


I 2013 ble hun ansatt som redaktør i Side2 og i dag er hun tilbake igjen i KK, som redaktør.


Ingeborg har også engasjert seg i #MeToo-kampanjen og skrev kommentaren "Skikk og bruk for deg med kuk" 17. november i år.


MediaPuls slo av en prat med Ingeborg for å høre hva hun synes har vært best, verst og viktigst i mediebransjen i løpet av 2017, og hva hun tror om 2018.


Takk for at du lytter på MediaPuls.

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill. Eventuelt sender du oss en epost til enten hpnhansen (a) gmail dott com, eller marius (a) heltdigital dott no.


Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.