Episode 128 - Snapchats største utfordringer

Snapchat er klar for børsnotering, men alt er ikke rosenrødt: Vi ser på de største utfordringene, og får besøk av Google-sjef Jan Grønbech.

Trønder-Avisa merker de harde tidene, og går nye veier for å posisjonere seg for fremtiden. Hatten av for journlistene Mari Knudsen By Rise og Lajla Ellingsen i Adresseavisen, og VG+ ble det første mediehuset i Norge med over 100,000 digitale abonnenter.

MediaPuls fikk nesten 30 nye omtaler i iTunes på en uke, uten at det ga langsiktig virkning på plassering. Det gikk opp, og så ned igjen, til tross for kraftig vekst i både avspillinger og omtaler.

Kameraselskapet Snap klargjøres for børsen, men pengene renner raskere ut enn inn, og veksten ser ut til å avta. Blir det kortvarig moro for VG og annonsører som Altibox? Vi får besøk av Lena Bjørck i Altibox for å høre mer om motivasjonen bak, og forventningene fremover.

Facebook og Google bremser derimot ikke, men fosser frem både nasjonalt og internasjonalt. Fortsetter veksten vil gigantene snart ha en dominerende...
 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.