#301: Slipp din ryggsmärta en gång för alla med revolutionerande metod med Markus Greus

Har du ont i ryggen? Du är INTE ensam! Men vet du, de fina nyheterna är att det faktiskt går att bli av med ryggvärken på ett enkelt och effektivt sätt. Markus Greus är sjukgymnasten som själv hade svåra ryggproblem som han inte lyckades bota med vanlig sjukgymnastik. Jakten på en lösning ledde honom till USA, där han kom i kontakt med så kallad postural träning – fjärran från klassisk gymträning. Idag är han helt smärtfri och har vigt sitt liv åt att hjälpa så många som möjligt till en smärtfri rygg. Det här blev ett otroligt spännande och lärorikt samtal, där jag till och med fick övningar att testa under pågående intervju. Svar på flera frågor från er lyssnare ges också. Och: därför får vissa ännu mer ont av yoga och därför ska du helst undvika sumopositionen när du träna. Missa INTE detta avsnitt om du lider av ryggbesvär eller känner någon som gör det. Tack för att du lyssnar!


Övningstips från Markus:


För bästa effekt ska övningarna göras som ett helt program, i rätt ordningsföljd och genom att man växlar mellan vissa övningar (står i beskrivningen till Youtube-spellistan).Följ Maratonpodden i sociala medier:


Instagram: https://www.instagram.com/maratonpodden


Facebook: https://www.facebook.com/maratonpodden


Följ Petra:


Instagram: https://www.instagram.com/maratonpetra

Vill du lyssna reklamfritt? Då är du välkommen till Maratonpodden+. Det kostar 23 kronor i månaden plus moms (29 SEK ink moms) och du kan självklart avsluta din prenumeration när du vill. Läs mer här: https://plus.acast.com/s/maratonpodden.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.