17. Rakenna ammattiylpeyttä työpaikalle ja itsellesi! – Vieraana ammattimaisuuden ammattilainen Saana Tyni, Koti Puhtaaksi Oy:n perustaja.

Väitämme tässä jaksossa että sinä itse, sekä yritys voi vahvistaa ammattiylpeyttä. Saana Tyni on Koti Puhtaaksi Oy:n perustaja ja johtaja. Hän haluaa vaikuttaa siivousalan ammattiylpeyteen ja tehdä Suomesta onnellisemman paikan elää – koti kerrallaan. Saana on tyyppi joka on syntynyt järjestämään johtamismallit uuteen uskoon ja tekemään mahdottomasta mahdollista. Koti Puhtaaksi Oy on äsken palkittu parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -tutkimuksessa ja Saana on valittu alan keulakuvaksi.

 

Heidi ja Jonas keskustelevat Saanan kanssa ammattiylpeydestä, sekä miten yritys ja jokainen meistä voi nostaa oman ja oman alan ammattiylpeyttä. Jaamme konkreettisia vinkkejä arkeen itsellesi ja työyhteisöllesi. Ehdotamme että lopetetaan keskustelu siitä kumpi on tärkeämpi; asiakas vai työntekijä - pistetään ihminen keskiöön. Tehdään Suomesta onnellisempi paikka elää myös työpaikka kerrallaan.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.