Lilla Namo’s Stad

by Namo Marouf

Hej! och välkomna till Lilla Namos stad. En podcast med mig Lilla Namo. Och lite som namnet avslöjar så handlar podden om saker som har påverkan på vår stad. Saker som Lilla Namo helt enkelt tycker är viktiga. 


Jag är stadsplanerare på Ramboll, som ägs av en stiftelse, där jag inriktar mig på social hållbarhet och hur vi ska bygga städer för flera olika MÄNNISKOR med en bredare representation! Så därför har jag helt enkelt valt att bjuda in grymma människor där vi pratar om ämnen som jag tycker är intressanta, relevanta och roliga utifrån hur städer kan få in nya perspektiv och mer representation.


Podden syftar till att lyfta fram olika perspektiv i frågor som berör staden men som inte alltid är självklara i debatten om städer. Varför olika perspektiv? Jo, för att en mångfald av perspektiv gör så att vi förstår saker och ting på fler sätt än vårt eget. Det är värdefullt när vi vill vara nyskapande, representativa och innovativa. Lilla Namo’s Stad syftar till att just kunna ge lyssnaren kunskap och verktyg, på sitt egna lilla sätt!
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  • Society & Culture
  • Education