43. Algemene Voorwaarden: Hoe zat het ook al weer en waar moet u op letten als u ze van toepassing verklaart of ter hand stelt?

Dit is aflevering 43 van Licht op Legal. In deze aflevering gaat Mariska Nijenhof-Wolters, partner en advocaat Commercial Contracting & Dispute Resolution bij Van Benthem & Keulen, in op de Algemene Voorwaarden. Mariska bespreekt hoe u de algemene voorwaarden gebruikt, waar u op moet letten en wanneer het mis gaat. Daarnaast geeft zij concrete tips over het gebruik, het van toepassing verklaren en het ter hand stellen van de Algemene Voorwaarden.


Wilt u meer informatie over Algemene Voorwaarden? Bekijk dan ook de infographic die Mariska samen met haar collega’s Gert Jan Boeve en Anouk Lankhaar heeft ontwikkeld. In aanvulling op de Infographic schrijven zij ook een 5-delige Legal Update reeks over dit onderwerp. Deze Legal Update reeks vindt u op onze website https://www.vbk.nl/expertises/commercial-contracting-dispute-resolution. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Mariska Nijenhof-Wolters


Heeft u suggesties voor een onderwerp of wilt u dat onze experts hun licht laten schijnen op uw juridische vraagstuk? Stuur dan een mail naar lichtoplegal@vbk.nl.


Licht op Legal kunt u via onze website, Spotify, Apple Podcasts of uw eigen favoriete podcastapp beluisteren.


Dit is een podcast van Van Benthem & Keulen. U vindt ons op:

vbk.nl

LinkedIn

Twitter

Facebook

Instagram


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.