#314 Hantera parrelationen under småbarnsåren med Susanna Tagesdotter Hagstrand

Boken heter "Växa tillsammans - Att ta hand om parrelationen under småbarnsåren" och gäst är författaren och psykologen Susanna Tagesdotter Hagstrand.


Att bli förälder är på många sätt fantastiskt, men perioden som småbarnsförälder är också en av de största prövningarna vi ställs inför. Det är en period när sömn, stress och tid att hinna ta hand som sig själv sätts på ända. Det är därför också en fas när föräldrarnas relation sätts på prov. Den här boken utgår från teman och frågeställningar som parrelationer behöver arbeta med för att ta sig igenom den här perioden på ett bra sätt. Boken varvas med frågeställningar, övningar och exempel - med utgångspunkt i beteendeförändringar och acceptans - vilka är nycklar för att ta hand om parrelationen under småbarnsåren och istället växa tillsammans.  


Några av frågorna som diskuteras i programmet är: Vilka är de vanligaste konfliktområdena parrelationer ställs inför under småbarnsåren? Hur kan man göra för att utveckla snarare än avveckla relationen under denna period? Hur kan man arbeta med beteendeförändringar och acceptans? Vilka är nycklarna för att hålla ihop relationen under småbarnsåren? Lyssna och få en kortversion av boken!

Support this show http://supporter.acast.com/larafranlarda.

Du kan stötta arbetet med podden genom att antingen skänka en engångssumma via swish (till nr 0737719037) eller genom att bli månadsgivare (tillika plusmedlem) för 19kr/mån (15kr+moms). Som plusmedlem får du även lyssna reklamfritt. Länk till plusmedlemskap hittar du här: https://plus.acast.com/s/larafranlarda.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.