#312 Polyamori och annan flersamhet med Tanja Suhinina

Boken heter "Du med flera - en guide till polyamori, relationsanarki och annan flersamhet" och gäst är författaren och sexologen Tanja Suhinina.


De senaste decennierna har allt fler personer valt att röra sig bortom den traditionella monogamin. Trots att intresset har ökat har det hittills saknats en svensk bok om ämnet - tills nu. Den här boken riktar sig till dem som är nyfikna på att leva ickemonogamt, till professionella som arbetar med flersamma klienter och till alla som bara vill förstå det här området bättre.


Några av frågorna som diskuteras i programmet är: Vad finns det för olika typer av flersamma relationer och inriktningar? Hur vanligt är det med flersamma relationer, bortom den traditionella monogamin, i Sverige? Vilka är de bästa tipsen och råden till dem som är nyfikna på att leva ickemonogamt? Lyssna och få en kortversion av boken!

Support this show http://supporter.acast.com/larafranlarda.

Du kan stötta arbetet med podden genom att antingen skänka en engångssumma via swish (till nr 0737719037) eller genom att bli månadsgivare (tillika plusmedlem) för 19kr/mån (15kr+moms). Som plusmedlem får du även lyssna reklamfritt. Länk till plusmedlemskap hittar du här: https://plus.acast.com/s/larafranlarda.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.