#335 Ledarskap som frigör engagemang, energi och effekt med Tommy Lundberg och Jesper Ek

Boken heter "Emplayment - Ledarskap som frigör engagemang, energi och effekt" och gäst är författarna Tommy Lundberg och Jesper Ek.


Med begreppet ”Emplayment” presenterar författarna en tanke- och arbetsmodell för chefer och ledare som vill nå bättre resultat. Den tar sin utgångspunkt i mänskliga behov och drivkrafter och hjälper dig som ledare att frigöra engagemang, energi och effekt i din organisation. I boken varvas teoretiska utgångspunkter med praktiska exempel och författarnas egna erfarenheter för att förklara varför det är dags att förändra det ledarskap som dominerat arbetslivet i över hundra år. Och hur du kan göra det.


Några av frågorna som diskuteras i programmet är: Vilka är de vanligaste misstagen chefer och ledare gör? Vilka är nycklarna för att skapa engagerade medarbetare? Hur bör man arbeta med organisationens strategier, värdeord och visioner för att det ska ge så bra effekt som möjligt? Lyssna och få en kortversion av boken!

Support this show http://supporter.acast.com/larafranlarda.

Du kan stötta arbetet med podden genom att antingen skänka en engångssumma via swish (till nr 0737719037) eller genom att bli månadsgivare (tillika plusmedlem) för 19kr/mån (15kr+moms). Som plusmedlem får du även lyssna reklamfritt. Länk till plusmedlemskap hittar du här: https://plus.acast.com/s/larafranlarda.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.