#302 Japan, ett land i förändring med Magnus Robach

Boken heter "Solens ursprung - Japan i förändring" och gäst är författaren Magnus Robach.


Japan är på många sätt ett land som sticker ut på världskartan. Med sina traditioner, tekniska innovationer, färgstarka kulturella uttryck och sin geopolitiska position. Det är också ett land som är under stor förändring. Ett land som dras mellan tradition och utveckling, balanserar sin position mellan öst och väst, och sist men inte minst - befinner sig i en förändring när det kommer till jämställdhet och relationen mellan män och kvinnor.


I programmet pratar vi bl.a. om allt det som gör Japan unikt. Vi pratar om på vilka sätt Japan är under stor förändring. Och vi pratar om Japans relation till sina grannländer, till västvärlden och till Sverige. Lyssna och få en kortversion av boken!

Support this show http://supporter.acast.com/larafranlarda.

Du kan stötta arbetet med podden genom att antingen skänka en engångssumma via swish (till nr 0737719037) eller genom att bli månadsgivare (tillika plusmedlem) för 19kr/mån (15kr+moms). Som plusmedlem får du även lyssna reklamfritt. Länk till plusmedlemskap hittar du här: https://plus.acast.com/s/larafranlarda.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.