#300 Forskarens bästa tips för ett längre och lyckligare liv med Katarina Steding-Ehrenborg

Boken heter "Bättre med åren - forskarens bästa tips för ett längre och lyckligare liv" och gäst är författaren Katarina Steding-Ehrenborg.


Det ligger i tiden att människor ska försöka bli så gamla som möjligt och helst hålla sig evigt unga. Men den här boken handlar inte om det. Den här boken handlar om att leva snarare än att överleva, om kvalitet snarare än kvantitet. I boken ges tips på hur vi kan hålla oss friskare och förhoppningsvis leva längre - men också hur vi kan må bra och ta vara på livet. Boken behandlar därför både fysiska som psykiska aspekter av åldrande. 


I programmet pratar vi bl.a. om hur vår fysik förändras med åldrande, och vad vi göra åt detta. Vi pratar om hur vi förändras mentalt genom åldrande, och vad vi kan göra åt detta. Och vi reder ut den stora frågan: blir verkligen allt sämre med stigande ålder? Lyssna och få en kortversion av boken!

Support this show http://supporter.acast.com/larafranlarda.

Stöd arbetet med podden samtidigt som du får lyssna reklamfritt. För 19kr/mån (15kr + moms) hjälper du till att möjliggöra ett fortsatt arbete. När du signat upp så kommer du får en länk som du kan använda för att lyssna via valfri podcast-app. Du kan när som helst avsluta betalningarna/stödet. https://plus.acast.com/s/larafranlarda.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.