#152 Tjäna pengar på aktier med Ludvig Rosenstam Åhman

Boken heter “101 Tankar om aktier” och gäst är författaren Ludvig Rosenstam Åhman. Se intervjun på Youtube här!


Många ser aktier som ett sätt att tjäna snabba pengar, men tyvärr leder det synsättet ofta till det motsatta. Vad som istället gäller är att hitta en långsiktig strategi som bygger på tålamod. Problemet är att det finns en hel del tankefällor som gör att vi lägger krokben på oss själva när vi investerar på börsen. I boken utgår Ludvig från beteendevetenskap för att hitta den rätta vägen framåt på aktiemarknaden.  

I programmet pratar vi bl.a. om vilka vanliga tankefel som får oss att göra dåliga investeringar. Vi pratar om hur man ska gå tillväga för att undvika de vanligaste misstagen. Och vi pratar om strategier för att tjäna pengar på börsen. Lyssna och få en kortversion av boken!

Support this show http://supporter.acast.com/larafranlarda.

Du kan stötta arbetet med podden genom att antingen skänka en engångssumma via swish (till nr 0737719037) eller genom att bli månadsgivare (tillika plusmedlem) för 19kr/mån (15kr+moms). Som plusmedlem får du även lyssna reklamfritt. Länk till plusmedlemskap hittar du här: https://plus.acast.com/s/larafranlarda.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.