Kosmiska samtal med David och Solkarina

by Solkarina Sinnligkunskap® & David Grahn

Kosmiska samtala handlar om den dimensionella kunskapen. Det innebär att Solkarina och david pratar om hur du kan leva ett mer medvetet liv.

Det kan vara på ett personligt plan eller att faktiskt veta vilken varelse du bjuder in i rummet att kommunicera med. För då vet du också vilken agenda de har och hur det påverkar dig.


Solkarina har skrivit 28 böcker om andlighet, healing, Reiki och personlig utveckling tre av de böckerna har Solkarina och David skrivit tillsammans.


Vi människor är bara en av många varelser i vårt stora kosmos. Hur du expanderar du ditt medvetande som människa och utforskar dig själv pratar vi om i podden. Det handlar om hur du kan vara i din personliga kraft och att navigera genom olika dimensionella världar. Vi människor är dimensionella varelser. det är en medvetenhet för att hantera ditt dagliga liv med tankar, känslor och situationer. Vi människor lever i en fysisk kropp med upplevelser som vi behöver förstå och kunna hantera för att uppnå ett högre medvetande. Välmående handlar om att få insikt och förståelse för hur magnifika och fantastiska alla vi människor är och att vi alla bär på många möjligheter och gåvor.


Sponsra oss med en Swish 1230079061 Sinnligkunskap skriv kosmiska samtal i Swishen


"Ljuset ger oss ljus, värme, kärlek, gemenskap, tillhörighet, vänskap och en massa vackra livsupplevelser.

När vi talar om mörkret i podden så är det när vi människor upplever förvirring, kaos, hot, angrepp, manipulation, splittring som bidrar till att man känner sig ensam, isolerad och rädd.

Ljus eller mörker gälla människor i den fysiska dimensionen och varelser i alla andra dimensioner. För att kunna se vad som är vad behöver vi människor vara öppna för både ljus och mörker. Det kräver mod och ett öppet sinne.

Att vara i sin egen kraft är att våga se verkligheten för vad den är och där göra medvetna val. Du kan bara kontrollera din värld, dina känslor och din livsupplevelse och det är att vara i sin egen kraft."


Solkarina Sinnligkunskap & David Grahn***********************************

http://www.solkarina.se

http://www.medireiki.se

http://www.sannessens.se

Instagram: http://www.instagram.com/solkarina.se

Facebook: http://www.facebook.com/Sinnligkunskap

Youtube: https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap/videos


Kontakt Solkarina solkarina@sinnligkunskap.com

Kontakt David davidgrahn@yahoo.com


Vill du veta mer? Lyssna på Solkarinas poddcast om dimensionell kunskap och andlighet https://play.acast.com/s/sinnligkunskap


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Religion & Spirituality
  • Religion & Spirituality
  • Health & Fitness