#240 Nina Amjadi - VD, Familjen

Från Robinson till elitbasket, till byråvärlden i USA - till VD och hur vi kan stödja de modiga och starka kvinnorna i Iran!

Nina Amjadi är en kreativ och visionär ledare med fler ledarskapsroller i ryggen. Hon är idag VD på den prisbelönta design- och kommunikationsbyrån Familjen.

Nina föddes i Iran under 80-talet samtidigt som kriget bröt ut mellan Iran och Irak. Som treåring flydde Nina tillsammans med sin familj med hoppet och tanken om något bättre. En flykt mot Sverige Nina berättar om som “en på-minuten-plan” som hade kunnat kosta dem livet. Hon berättar om kraften som kommer från hennes mammas mod, vilket idag tycks mer relevant än någonsin att vara tacksam över i och med den nuvarande situationen i Iran. En frihetskamp Nina vill vara med och driva. Hon har sedan ung ålder vetat att ledarskapsrollen är den hon ska ta. Att leda kreativt, ta med hela sig själv i sitt ledarskap och att våga vara sårbar ser Nina som viktiga nycklar. Att glädje, passion och glöd faktiskt uppstår när kreatörer får vara just kreatörer. “Well-being fuels creativity”. 


Tack för att du lyssnar och följer Karriärpodden och Women for Leaders

Programledare: Eva Ekedahl, Kontakt eva@womenforleaders.com
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.