#202 Signe Svensson - Författare (Kort version)

Signe Svensson berättar i detta avsnitt om sitt spännande karriärbyte, från internationell HR-direktör till livet som författare - drömmen som blev verklighet. 


Signe har alltid drömt om att få ägna sig åt sitt skrivande. Trettiosju år gammal sa hon upp sig som personaldirektör inom Procter & Gamble i Europa. Där hade hon en framgångsrik karriär och jobbat i både Rom och Geneve innan hon bestämde sig för att satsa fullt ut på att bli författare. När hon började på Skrivarakademins heltidsutbildning Skrivarlinjen hade hon arbetat utomlands i mer än tio år. I höstas debuterade hon med spänningsromanen ”Övertaget”, som handlar om ID-kapning. 


Det här blir ett avsnitt som handlar om Signes resa - från uppväxten i Göteborg, Handelshögskolan i Stockholm till FN i New York och vidare till Procter & Gambles huvudkontor i Europa. Hon bär med sig många erfarenheter av att arbeta med olika kulturer och vikten av att alltid ha människan i fokus som också följer med henne - nu till livet som författare.


Tack för att du lyssnar och följer Karriärpodden och Women for Leaders

Programledare: Eva Ekedahl, Kontakt eva@womenforleaders.com


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.