28. KalloCast: "Ollaanko me samalla hiekkalaatikolla vaipat jalassa kuin nämä muut lajit?"

KalloCastin jakso numero 28 julkaistaan uudenlaisella formaatilla. Jakso on jaoteltu uudella tavalla, ja myös äänimaailmaa on kohennettu.

Ensimmäisessä erässä keskustellaan eritoten ajankohtaisista aiheista. Mukana on liigakatsaus miesten Salibandyliigan ensimmäiseltä kierrokselta. Ensimmäistä kertaa jaksossa esitellään myös uusi ohjelmanumero Veteläinen ja Karvonen sponsored by TekstiTV. Osiossa seurataan OLS:n liigatulokkaiden Asla Veteläisen ja Valte Karvosen otteita.

Toisessa erässä pohditaan Helsingin olosuhdetilannetta miesten liigan osalta. Mukana on ajatuksia ottelutapahtumista ylipäänsä. Taustalla on käytetty Helsingin Uutisten artikkelia.

Kolmoserän aiheena on salibandyn nykytila ja historia. Taustalla on Pääkallo.fi:ssa julkaistu artikkeli.

Jatkoajalla on yllätysaihe, sillä Julius Aaltosen kahden ottelun pelikielto julkaistiin äänityspäivänä. Mukana ovat myös uudet osiot "Viikon posi ja nega" molemmilta sekä viikon ottelunostot tarjonnasta. Jakson suurin yllätys nähdään jatkoajalla, kun Ylijohtava Lötjönen pyytää julkisesti anteeksi.

Ohjelman isäntinä toimivat Toni Lötjönen ja Joel Siltanen. Löydät jakson myös Spotifysta, Acastista ja Itunesista. Jakson teknisestä toteutuksesta ja jingleistä vastasi Reeo Tiiainen.

Sisältö:
00.00-12.48: 1. Erä: Liigakatsaus. Veteläinen ja Karvonen sponsored by TekstiTV
12.49-26.48: 2. Erä: Helsingin olosuhdekatsaus - hallitilanteen perkaaminen.
26.49-42.48: 3. Erä: Onko salibandy ikuisesti nuori laji?
42.49-55.41: Jatkoaika: Aaltosen kahden ottelun pelikielto. Viikon posi ja nega. Viikon ottelutärppi.