Seksi ja leikki (NSFW)

Esileikki. Roolileikki. Aikuisten leikit. Seksi, seksuaalisuus ja leikki kietoutuvat yhteen jo puheen tasolla. Mutta kun iltapäivälehdessä annetaan vinkkejä kumppanin halun herättelyyn "leikin" varjolla, viitataanko leikin sanakirjamerkitykseen (leikki toimintana vailla päämäärähakuisuutta)?

Susanna Paasonen on Turun yliopiston mediatutkimuksen professori, joka on perehtynyt mm. pornografiaan, seksuaalisuuteen ja populaarikulttuuriin. Tällä hetkellä Paasonen tutkii seksuaalisuuden ja mediakulttuurin yhteyksiä keskittyen leikin ja leikillisuuden käsitteisiin. Seksin ja leikin yhteyksiä käsittelee myös hänen uusin kirjansa Many Splendored Things - Thinking Sex and Play.

Jaksossa Juuso Pekkinen keskustelee Paasosen kanssa mm. siitä, mitä paljastuu kun Fifty Shades -kirjoja ja elokuvia tai erilaisia roolileikkejä tarkastelee leikin näkökulmasta.

Kohtaamisia syvässä päässä. Juuso Pekkinen etsii suurempaa ymmärrystä ympäröivästä todellisuudesta. Hydraatiota intohimoiseen tiedonjanoon maanantaista keskiviikkoon kello kymmenestä yhteentoista.